Momenten om bij stil te staan

Duizend-en-een goede redenen voor een feest of een viering. Staand, zittend, dansend, slenterend, wandelend. Uitgelaten blij of juist, ingetogen diep. In elk geval: genietend van de mensen, muziek, speeches, de goede wil en de algehele atmosfeer.

Voor Organisaties…: een heel bedrijf, een of meerdere businessunits, een activiteitengroep, een project- of procesteam… met of zonder klanten.

Voor Particulieren…: jarigen, jubilarissen, herdenkingsfeesten, huwelijksvoltrekkingen en alle daarop aansluitende festiviteiten.

Culinair gezien is er zakelijk en privé voor ons niet echt een verschil. Bijdragen aan uw beleving en vitaliteit, daar gaat het ons om!

Wij houden van duurzaam, eerlijk en uitgebalanceerd eten en drinken. Van aangename verrassingen zonder oooh- en aaah-doenerij. Van kerngezond en de beste kwaliteit. Zo kopen wij ook in.

Afhankelijk van uw wensen doen wij zelf alle bereidingen of vragen wij een externe chef dit te doen. U weet van tevoren wat u gaat eten en welke puur-natuur-dranken we daarbij schenken.

Ook als u eigen speciale menu-wensen heeft voor een maaltijd, doen wij er alles aan om die te vervullen.