“Wij zijn Phons en Pascale Grasveld-Kerstens, eigenaren van Hoeve Groot Essenburg in Hulshorst, tussen Harderwijk en Nunspeet, aan de rand van de Veluwe. Samen zijn wij er 100% voor u, onze zakelijke en particuliere gasten in de Hoeve.

Onderscheidend? Wij leveren exclusief-voor-u gastvrijheid en begeleiden alle denkbare typen zakelijke en particuliere bijeenkomsten. Op hetzelfde tijdstip zijn er behalve uzelf nooit ook nog anderen hier. De grote plus van die werkwijze? Onze Hoeve voelt al snel als uw thuis. Geniet u daarbij vooral ook van onze ‘niets-is-ons-teveel’ aandacht en zorg.

In 2017 werd ons de Hoeve Groot Essenburg gegund. Acht jaar na ons afscheid van het succesvolle Conferentie- en Feesthotel Golden Tulip De Beyaerd zijn we terug in Hulshorst!

En ons gevoel zegt ons: “Kleiner, fijner en exclusief voor één groep gasten tegelijk is voor ons de logische volgende stap in onze gastvrijheidsfilosofie.”

Onze betrokkenheid bij de kwaliteit van uw verblijf op Hoeve Groot Essenburg is groot en ‘maximaal discreet’. Kort: wij zijn altijd dichtbij. Aandachtig. En met oog voor detail.

Zo willen we het. Ja, zo moet het.”